Kambo in zijn oorspronkelijke, natuurlijke vorm is een holistische behandeling die werkt op het lichaam, geest, emotionele lichaam en geest, op manieren die we nog niet helemaal begrijpen. De inheemse bevolking van de Amazone heeft volkomen gelijk als ze het woord ‘magie’ gebruikt bij het beschrijven van deze stof.

Tot nu toe hebben wetenschappelijke studies aangetoond dat Kambo infecties kan genezen en de bloeddruk kan reguleren. Er is ook bewijs dat de effectiviteit ervan aangeeft bij de behandeling van depressie, candida-infectie, migraine, bloedcirculatiekwesties, kanker, vruchtbaarheidskwesties, HIV, hepatitis, de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson.

Kambo is een van de sterkste natuurlijke ontstekingsremmende, antibioticum-, antimicrobiële en pijnstillende middelen die in de wereld worden aangetroffen en een van de sterkste, natuurlijke manieren om het immuunsysteem te versterken. Het is ook een krachtige reiniger omdat het de lever en de darmen ontgift. Kambo-afscheiding bevat een unieke cocktail van peptiden en bio-actieve peptiden – een natuurlijke substantie die het lichaam herkent – die het lichaam helpt om afzettingen in de cellen te zuiveren en de biologische functies te stimuleren.

Onmiddellijke en kortetermijneffecten omvatten verbeterde stemming, helderheid, energie en een verhoogde weerstand tegen stress, vermoeidheid, honger en dorst. De geest wordt stil, je voelt je lichter en alles wordt gemakkelijker te beheren. Op de langere termijn versterkt Kambo het immuunsysteem, waardoor de verdedigingssystemen van het lichaam worden geactiveerd voor hun natuurlijke functies. In spirituele termen helpt Kambo ons obstakels te overwinnen en blokkades op een emotioneel niveau vrij te geven. Het ruimt ons energieveld op en richt ons opnieuw, waardoor we negatieve gewoonten kunnen doorbreken en natuurlijker kunnen leven en denken.

Close Menu